Reviews

Laat weten hoe u Student Computer Venlo ervaart! Uw mening is belangrijk en daarom doen wij graag wat met uw feedback. Druk op review toevoegen om uw feedback direct toe te voegen. Na invullen drukt u op versturen. Uw review verschijnt vervolgens automatisch. Enkel uw naam wordt getoond.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★☆
4 5 1
De samenwerking en het maken van afspraken is voor mij heel aangenaam. Na het bezoek gaat alles weer prima.

★★★★★
5 5 1
Ben een zeer tevreden klant. Hoef maar te bellen en het probleem is bij wijze van spreken al opgelost.

★★★★★
5 5 1
Enige maanden geleden had ik behoefte aan een opschoning van mijn computer. Op zeer korte termijn had ik een afspraak met Studentcomputer. In zeer korte tijd was mijn computer weer in orde en nieuwe programma's geïnstalleerd. Toen er enige dagen later een kleine onduidelijkheid was werd binnen een paar uur gereageerd en wederom keurig opgelost. Zeer tevreden en veel vertrouwen voor de toekomst.

★★★★★
5 5 1
Mijn computer was erg langzaam, maar gelukkig is hij inmiddels veel sneller.

★★★★★
5 5 1
Afspraak gemaakt per mail kreeg direct antwoord de computer helemaal opgeschoond is beduidend sneller heb alleen maar lof over deze knul heb computer ook al eens naar een firma gebracht maar bracht nauwelijks verbetering.

★★★★★
5 5 1
Hiermee bevestig ik dik tevreden te zijn met de installatie- werkzaam heden en opschoning van onze p.c.'s, die door U naar volle tevredenheid zijn verricht. Hartelijke dank hiervoor.. Wij zullen jou waar mogelijk aanbevelen aan onze kennissen kring.

★★★★★
5 5 1
Uiterst tevreden. Computer deed niks meer. Snelle en prima service. Zeer tevreden en we zullen je zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn prima geholpen door Ivo! Een aanbeveling

★★★★★
5 5 1
Vanmiddag Ivo hier gehad, mijn pc doet nu eindelijk wat ik wil dat hij doet. Gewoon een vakmannetje die Ivo kan hem iedereen aanbevelen!

★★★★★
5 5 1
Punctueel, deskundig en vriendelijk! Kortom: helemaal top en zeker aan te bevelen.

★★★★★
5 5 1
Bijzonder tevreden over Ivo. Hij is deskundig, handig en super snel. Niets is hem te veel. Absoluut een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Al lange tijd had ik problemen met mijn computer. Ivo gebeld, hij kwam de volgende dag al en alles werkt weer naar tevredenheid.

★★★★★
5 5 1
Onze computers waren al een tijdje niet meer opgeschoond en daartoe hebben we op aanraden van een collega contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Na een korte inventarisatie van de te verrichten werkzaamheden werden die snel en vakkundig afgewerkt. Alle documenten en foto’s staan weer netjes en overzichtelijk bij elkaar. Al met al zijn we zeer tevreden over de wijze waarop de klus is uitgevoerd. Er wordt goed met de klant meegedacht. Zeer vriendelijk en correct en met name ook met kennis van zaken. Ivo is prettig in de omgang en kwam op tijd. Hij is goed bereikbaar en snel beschikbaar. Mochten we opnieuw computerhulp nodig hebben zullen we zeker weer Ivo benaderen en hem ook aan anderen aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
We hadden problemen dat onze smartphone's, tablet en laptop niet meer connected waren met Dropbox en Agenda. Door onze vele email adressen het overzicht kwijt. Verder had ik een lijst gemaakt met andere kleine probleemtjes die ik zelf niet kon oplossen. Ivo gebeld. Hij is op zeer korte termijn bij ons thuis geweest. Hij heeft onze laptop opgeschoond alles is nu connected. Andere probleemtjes zijn nu allemaal opgelost. Alles werkt nu zoals het moet, makkelijker en overzichtelijker in gebruik. Hij levert goed werk af. Ivo kunnen we iedereen aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben op advies van derden Ivo ingeschakeld om ons te helpen en adviseren met onze website en aanverwante zaken. Eindresultaat is niet anders dan perfect te noemen. Goed advies in combinatie met onze wensen hebben geresulteerd in een meer dan tevreden eindresultaat. Een echte aanbeveling voor iedereen die hulp, ondersteuning of advies nodig heeft. Met name de persoonlijke inzet en drive gecombineerd met deskundigheid zijn als een openbaring ervaren. Al met al bijzonder positief. Maurice Eyck

★★★★★
5 5 1
Wij hebben gebruik gemaakt van Ivo voor het maken van een nieuwe website. Hij heeft in een snel tempo een nieuwe, voor ons gemakkelijk te onderhouden, website gemaakt. Verder heeft hij met veel geduld en rust uitleg gegeven over het gebruik en onderhoud van onze site. Ivo is betrouwbaar, heeft kennis van zaken, geeft persoonlijk advies en werkt snel en correct. Voor ons een hele positieve ervaring en we zullen hem in de toekomst zeker, indien nodig, opnieuw benaderen.

★★★★★
5 5 1
Ivo wist de storingen in mijn pc binnen no time te verhelpen. Hij is professioneel, denkt met je mee, beschikt over didactische vaardigheden, waardoor hij alles glashelder kan uitleggen. Ik zal hem zeker aanbevelen bij mijn zakenrelaties, familie en vrienden.

★★★★★
5 5 1
Ik doe niet veel met mijn comp maar Ivo heeft me goed geholpen .

★★★★★
5 5 1
Wij zijn perfect door Ivo geholpen, zal hem zeker bij familie en vrienden aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn op aanraden bij Ivo uitgekomen. Hij heeft ons probleem zo de wereld uit geholpen. Alle accounts en mails functioneren weer en synchroniseren tussen al onze apparaten. Hij heeft ons super op weg geholpen in de cloud. Super tevreden!